bwin va dezvolta împreună cu Nordeus o aplicație de social media pentru pariuri sportive

septembrie 17, 2012 in Exclusiv, Stiri

bwin.party a anunțat pe 13 septembrie înregistrarea unui important pas în implementarea strategiei sale de social gaming prin semnarea unui parteneriat cu Nordeus, o companie axată pe dezvoltarea de jocuri pentru social media, pentru a dezvolta o aplicație social media de pariuri sportive.

Din momentul în care am lansat noua divizie, numită Win, pentru a ne conduce inițiativele de pariuri sportive prin social media în mai 2012, găsirea partenerului ideal pentru a ne pune în valoare prezența puternică în pariuri sportive a reprezentat o prioritate pentru noi.

Fondat în martie 2010 de către foștii ingineri ai Microsoft, Branko Milutinovic, Ivan Stojisavljevic și Milan Jovovic, Nordeus s-a afirmat ca lider al pieței de aplicații pentru social media pe teme sportive. Jocul de management pentru fotbal Top Eleven al companiei ocupă în mod constant locuri fruntașe în Top 25 cele mai frecventate (in funcție de media de utilizatori zilnici) jocuri de către utilizatorii Facebook.

Top Eleven este cel mai popular joc sportiv online din lume, cu peste 6 milioane de utilizatori activi pe lună și 2 milioane de utilizatori zilnici pe terminale clasice și mobile (Android și iOS). Mai mult decât popularitatea sa pe Facebook, jocul Top Eleven e disponibil și pe Odnoklassniki, o rețea socială din Rusia care are peste 100 de milioane de utilizatori.

Nordeus a fost votat „Cel mai bun startup care dezvoltă jocuri” la Europas Awards 2011 și a fost ales unul dintre primele 25 cele mai hi-tech companii europene, având „cel mai mult potential și un viitor strălucit”, de către European Tech Tour Association.

Norbert Teufelberger, Co-CEO al bwin.party, a declarat:

“Nordeus a demonstrat prin intermediul lui Top Eleven că există o cerere imensă pentru jocuri sportive pentru social media în întreaga lume. Împreună, vom pune în valoare unicitatea brandului nostru sportiv și produsele, precum și experiența în pariuri și jocuri online.”

Branko Milutinovic, CEO-ul Nordeus, a declarat:

“În urma lansării de success a Top Eleven, am identificat o oportunitate imensă pentru aplicații de social media pentru pariuri sportive, bazată pe feedback-ul primit de la milioanele noastre de clienți. De atunci, am căutat partenerul potrivit și suntem încântați că avem ocazia de a lucra cu bwin.party, lider de piață în pariuri online și unul dintre cele mai cunoscute branduri din lumea sportului.

Cu Top Eleven, am dovedit că abordarea noastră unică în dezvoltarea jocurilor pentru social media e puternic interactivă și plină de succes. Suntem siguri că experiența noastră în dezvoltarea de jocuri, în combinație cu experiența bwin.party în pariuri online, va duce la un rezultat care se va bucura de succes și va poziționa companiile noastre ca lideri în domeniul pariurilor prin intermediul social media.”