Veniturile din gaming cresc în Macau cu 5,5 procente în August

septembrie 10, 2012 in Gambling, Gambling Asia & Oceania, Stiri

Veniturile din gaming au crescut cu 5,5 procente în Macau în luna August, aceasta fiind a doua lună la rând în care piața de gambling din China cunoaște o creștere de o cifră, a veniturilor sale.
Autoritățile de gaming din Macau declară că în timpul acestei luni, cazinourile au colectat de la jucători 3,3 miliarde $, această sumă fiind a doua cea mai mare înregistrată într-o singură lună.  În Octombrie 2011, veniturile din gaming din Macau au atins 3,36  miliarde de $.

În luna Iulie, veniturile din gaming din Macau au crescut numai cu 1,5 procente, fiind cea mai proastă lună, din iulie 2009. În primele opt luni ale anului 2012, veniturile din gambling din Macau au crescut 15,2 procente în comparație cu 2011.

Astfel că veniturile cazinourilor din Macau au crescut dublu lunar. În 2011, cifrele din gambling au sărit la 42 de procente, 33,5 miliarde $, de cinci ori suma câștigată de Lanțul Las Vegas. În 2012 creșterea a încetinit, o dată cu economia Chinei.
Analiștii spun că cifrele lunii august au calmat puțin grijile cu privire la efectul încetinirii din Macau asupra Chinei.

“Credem că rezultatele sunt încurajatoare, având în vedere dificila comparație VIP din fiecare an,” spune investitorilor analistul bancar de gaming, Carlo Santarelli.
Las Vegas Sands Corp., Wynn Resorts, și MGM International operează cazinouri în Macau.

Stifel Nicolaus si Steven Wieczynski analisti ai piețelor de gambling spun investitorilor că piața din Macau este într-o fază de tranziție, în care segmentul de piață cu o marjă mai ridicată va depăși baza de clienți VIP.

Wieczynski spune că înființarea lui Sands Cotai Central în valoare de  4,4 miliarde de $, care a deschis prima fază în aprilie, poate să atragă mai mulți clienți de piață datorită îmbunătățirii infrastructurii, permițând acum un acces mai bun al clienților ce sunt residenți ai Insulelor Chineze.