Wynn neagă că l-a amenințat cu moartea pe Joe Francis

septembrie 10, 2012 in Gambling, Gambling America, Gambling Asia & Oceania, Stiri

Steve Wynn și fondatorul lui “Girls Gone Wild”, Joe Francis s-au înfățisat marți în fața juraților, mogulul cazinourilor negând că l-a amenințat cu moartea pe producătorul de pornografie și spunând că această acuzație a dus prejudicii afacerii lui cu cazinouri.

Francis a declarat în instanță că Jones i-a spus că Wynn a făcut amennițările în conversații și e-mail-uri, dar Wynn neagă acest lucru.

“Nu am trimis niciun e-mail în viața mea,” a spus juraților omul de 70 de ani ce deține un imperiu de cazinouri, printre care se numără și The Mirage, Bellagio, Wynn și Encore.

Cea mai recentă bătălie legislativă dintre cei doi este procesul lui Wynn împotriva lui Francis pentru calomnie, dar să nu uităm de nesfârșitele bătălii legate de datoria lui Francis în unul dintre cazinourile lui Wynn.

De asemenea Wynn a mai declarat că a fost investigat în mod repetat de agenții de supraveghere a jocurilor de noroc și de FBI datorită unei întrevederi la comisia prezidențială și că nu îi este permis să opereze cazinouri în cazul în care ar face amenințări.

Pe parcursul declarațiilor sale, miliardarul a fost echilibrat, vocea sa profundă tremurând ocazional, atunci când vorbea despre potențialele pagube aduse de acuzațiile lui Francis.

Din când în când Francis s-a arătat nervos și combativ față de avocatul lui Wynn – s-a certat cu un judecător care a l-a apostrofat să raspundă succinct – dar a continuat să susțină că Jones avea un bun motiv să se teamă de Wynn. “Acesta încerca să îmi salveze viața,” a spus Francis despre producător.

Cazul continuă.