APEX Germania s-a stabilit definitiv în Baden-Württemberg

octombrie 12, 2012 in Exclusiv, Gambling, Gambling Europa, Stiri

Referinţe excelente în sudul Germaniei

APEX stabilește o nouă tendință în Germania. Noul showroom APEX din Germania a început deja să aducă roade. Dl. Reinhard Pralle este responsabil de clienții Baden-Württemberg, fiind disponibil în fiecare săptămână practic, la showroom-ul din Pliezhausen.

Operatorii locali cu renume se concentrează deja pe APEX Germania. Golden Star Casino este adresa numărul unu când vorbim de distracții de tip gaming în  Bodelshausen und Hechingen. WAD Entertainment operează cu succes  săli aici din 1994. Patronul societății, Dl. Werner Deiniger, subliniază motivul succesului lor: faptul că am primit mai multe distincții în industrie, spre exemplu ‘Exemplary Arcade’, lucru care ne arată că suntem pe calea cea bună. Să primești aceste oscaruri ale industriei este cea mai mare distincție posibilă, în industria de aici. Dl. Deiniger operează AWP-uri și în baruri și restaurante având peste 200 de AWP-uri pe acest segment. Acesta declară despre succesul AWP-urilor APEX următoarele “Suntem foarte încântați că am descoperit în APEX o adevărată alternativă pentru clienții noștrii. Aceste AWP-uri sunt foarte atractive și oferă grafică excelentă. Într-adevăr o parte dintre clienții noștrii se duc direct la AWP-urile APEX. Gabi Saier este de mult timp colegă cu Dl. Deiniger și are zilnic contact cu clienții. Aceasta spune, “Aproape 40% dintre jucătorii noștri sunt doamne. Noi oferim cu adevărat servicii excelente. ‘Seara Doamnelor’ organizată de noi, este foarte populară deoarece oferim o gamă largă de posibilități, inclusiv cursuri de dans și coafor. Astfel de evenimente le atrag pe doamne. Dacă se mai întorc, ei bine asta depinde de AWP-urile APEX, care joacă un rol major din acest punct de vedere. Doamnelor le place grafica excelentă și în mod special pachetul de jocuri ‘Magic Classic’ este un adevărat hit”.

Metzingen, orașul natal al casei de modă Hugo Boss, se află chiar la sud de Stuttgart și este faimos pentru ‘Outlet City’ (Orașul Reducerilor).O altă atracție o reprezintă și galeriile Seibold care se află chiar în gara principală. Cazinoul Metzingen a fost inaugurat în ultima parte a anului 2011 și oferă în cele patru săli ale sale, cele mai moderne distracții de jocuri de noroc. Fosta clădire a gării a beneficiat de o adevărată operație estetică. Familia Seibold operează AWP-uri de mai bine de treizeci de ani și astăzi, are 20 de locații unde opereaza împreună cu servicii de gastronomie. Dl Seibold Junior spune despre cabinetele Pinnacle: “ele au fost acceptate bine de clienții noștri, iar popularitatea lor este în continuă creștere. Apreciem faptul ca APEX ne oferă posibilitatea de a cumpăra, închiria sau de a concesiona AWP-urile lor. Acesta este un avantaj decisiv”.

Udo Nickel, director de vânzări la APEX Germania, este bineînțeles, încântat de acest feedback și declară, “În calitate de nou venit pe piața germană de AWP-uri,  feedback-ul clienților este foarte important pentru noi. Am integrat acest feedback în AWP-urile noastre încă de la început, iar clienții noștrii din Germania care preferă AWP-ul Pinnacle sunt mulțumiți. Le oferim operatorilor posibilitatea de a alege dacă să cumpere, să închirieze sau să concesioneze. Acest lucru este foarte apreciat pe piața AWP-urilor din Germania”.