El Clasico se vede gratuit pentru clienții din România ai bwin!

octombrie 6, 2012 in Exclusiv, Stiri

FC Barcelona – Real Madrid va avea loc duminică și va fi în direct pe bwin.com!
Cea mai mare platformă de pariuri sportive din lume a anunțat astăzi că va oferi streaming video în direct de la cel mai important meci al fotbalului spaniol, El Clasico.

Real Madrid se deplasează pe Nou Camp în această duminică pentru a înfrunta gigantul catalan, care a început acest sezon cu o serie perfectă, de cinci victorii în primele cinci meciuri. Barcelona are în acest moment un avans de 8 puncte față de marea sa rivală. Cum Real Madrid se află în pericolul de a pierde legătura față de primul loc în clasamentul La Liga, acest El Clasico are o importanță și mai mare și poate fi văzut în direct în țările europene pe bwin.com *.

Importanța unei asemenea partide este reflectată și de numărul imens de cote pe care bwin le-a pregătit. Peste 600 de pariuri vor fi disponibile înainte și în timpul meciului. Startul excelent al Barcelonei o transformă pe vicecampioană în favorită, cu o cotă de 1.90, în timp ce o remiză este cotată cu 3.90 iar cota la victorie a lui Real Madrid este de 3.50. Cele două echipe se bucură de cei mai prolifici marcatori din fotbalul mondial: Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Primul are o cotă de 4.00 la marcarea primului gol, în timp ce portughezul are o cotă de 5.00 pentru aceeași performanță.

Cotele actualizate sunt disponibile pe site-ul bwin și pot suferi modificări.

Transmisiunea în direct pe bwin.com începe duminică, 7 octombrie, de la ora 20:50. Clienții activi se pot bucura gratuit de această transmisiune în direct și de alte 24.000 de evenimente sportive oferite anual live video pe bwin.com.

Reprezentanții bwin au precizat:

El Clasico se numără mereu printre cele mai așteptate evenimente sportive ale anului. Meciul de duminică are o semnificație extraordinară pentru că Barcelona a avut un start exploziv. Ne bucurăm foarte mult să putem oferi meciul unei baze de clienți atât de mare.

*Stream-ul live al meciului FC Barcelona – Real Madrid este disponibil în toate țările europene, cu excepția Marii Britanii, Spaniei, Danemarcei, Suediei și Norvegiei.