Apple va rezoluționa gambling-ul la TV

decembrie 9, 2012 in Stiri

S-a raportat ca Apple ar lucra la un set de televiziune care va schimba modul în privim programele TV şi gamblingul. Potrivit zvonurilor din lumea afacerilor, lansarea mult așteptatului set de televiziune Apple este “iminenta”, această bârfă existând de cel puţin doi ani, dar recente scurgeri de informaţii din diverse surse, sugerează că aşteptatul debut se apropie și va avea loc în prima jumătate a lui 2013.

Chipurile, design-ul va fi similar cu cel al Display-ului Cinema cu Led-uri marca Apple, dar mult mai mare. Imaginaţi-vă că urmăriți difuzarea unei curse de cai la dimensiunea normală, şi nu cu o aplicație de gambling iPhone. Noul TV va veni cu built-in Siri, care permite telespectatorilor să îl controleze fără telecomandă. Pentru ecranul imens se va utiliza FaceTime, rezultând video-chat de înaltă calitate. Se pare că Apple va include de asemenea și o consolă similară cu Xbox Kinect.

Cel mai interesant aspect este probabil modul în care Apple gestionează conţinutul TV. Băieţii din Cupertino doresc să ofere canale de televiziune ca aplicații pe televizorul lor, la care veți putea parcurge conţinutul prin streaming. Se va putea plăti individual pentru fiecare canal de aplicație în loc de abonarea la un pachet, aşa cum aţi proceda în mod normal în cazul furnizorului de cablu.

Se va putea ajunge la tot felul de suplimente, inclusiv conţinut de gambling mobil pe dispozitive Apple care sunt conectate la setul de televiziune. Dispozitive Apple iPhone, iPod sau iPad ar putea controla televizorul utilizând o versiune de AirPlay. Apple nici măcar nu a dorit să comenteze cu privire la planurile sale de televiziune. Numele noului produs nu este cunoscut. Putem ghici unele variante posibile cu ar fi, iTV, “iPanel” sau pur şi simplu doar “Apple TV.”

Oricare va fi alegerea lui Apple, putem fi siguri că modul de abordare a televiziunii va schimba regulile, la fel cum iPod-ul schimbat muzica afacerilor, iPhone-ul a transformat industria telefoanelor mobile, iar iPad-urile au creat noi categorii de calcul personal, gaming şi cazinouri mobile.