AMATIC INDUSTRIES – O LUME COMPLETĂ DE SOLUȚII DE GAMING

ianuarie 16, 2013 in Stiri

Un stand cu dimensiuni imense la ICE pentru a evidenţia gama largă de produse. Amatic Industries din Austria a închiriat un stand de dimensiuni imense pentru a prezenta multitudinea sa de soluții  la următorul târg ICE care va avea loc între 5 și 7 Februarie la Centrul de Expoziții și Convenții  Excel Londra. Amatic Industries va expune la standul S4-155, stand, care va măsura 500 de metrii pătrați.

Standul Amatic Industries va sublinia, cât de internațională este această companie. Vor fi afișate soluții regionale, inclusiv produsele și soluțiile care au drept țintă Asia, Sud America și Europa, cu o atenție specială pentru Germania, Spania, Marea Britanie și Irlanda. În acest fel vizitatorii se vor orienta mai bine în imensul stand și vor găsi soluțiile potrivite pentru regiunea lor.

Carcasele de jocuri The Performer vertical și cu acoperiș înclinat sunt cu adevărat unice. Amatic Industries este lider  în proiectarea inovatoare,  orientată către viitor. Slot machine-ul Performer cu ecran dual este completat de jocul Performer Grand Arc cu acoperiș înclinat– care este disponibil cu două sau cu trei ecrane – unde versiunea cu cel de-al treilea ecran este în special remarcabilă. Noutăți pentru 2013: The Performer Grand Arc a fost modernizat cu monitoare de  27” de la 26”, consolidând mai mult experiența de joc. Acest design cu ecran mare este într-adevăr de ne-ratat la apropiatul ICE.

Alături de cele două decenii de tehnologie pentru aparatele de jocuri, Amatic Industries are o avere de cunoştinţe în domeniul de ruletelor electronice. Grand Jeu, Grand Jeu Prestige, Grand Jeu 22WS şi Grand Jeu dublu oferă o paletă excelentă de alegere. În plus, o ruletă electronică independentă sau o roată live, pot fi conectate la terminale separate  – oferind operatorilor  cea mai mare flexibilitate de extindere pentru această soluţie, potrivită propriului lor plan de investiţii.

Chiar de la început, Amatic Industries a pus mare accent pe designul jocurilor. Biblioteca de jocuri este un pilon  puternic în cadrul întreprinderii şi această bibliotecă continuă să crească. Încă o dată, Amatic Industries va  dezvălui jocuri noi care se vor adăuga la cele mai mari hit-uri ale acestora, printre care se află și Billy’s Gang, 80 Days, Casanova, Aztec Secret, Baron Munchhausen, GrandX și Pharao II.

Amatic Industries continuă să puna un accent puternic pe partea lor de afaceri online. Managementul Amatic Industries admite cererea de pe Internet pentru jocurile lor. Popularitatea de jocuri Amatic din locaţiile terestre de jocuri poate fi transferată acum, la gamingul de pe internet.

Este bine de ştiut că Amatic Industries a dezvoltat o gamă largă de soluţii, care își dovedesc valoare pe piaţă de cativa ani deja. MLT ™ – Terminalul Multiplu de Loterie combină perfect securitatea, transparenţa, simplitatea şi flexibilitatea. Toate caracteristicile şi matematicile sunt efectuate de către server, lăsând aparatele de gaming doar sa portretizeze jocul pur şi simplu, de pe server. Serverul de joc se ocupă de procesul complet on-line în timp real, inclusiv de sistemul de management de plăți al aparatului. O platformă ușor de folosit de către clienți, intervine pentru a crește acceptarea de către client. Un sistem de jackpot amplu are grijă ca gamingul bazat pe server să poată oferii beneficii complete.