Autorităţile din Alabama, împotriva jocurilor de noroc ilegale

ianuarie 16, 2013 in Gambling, Gambling America, Stiri

Procurorul general al statului Alabama, Luther Strange, a fost implicat, când a preluat mandatul, într-o luptă împotriva aparatelor de bingo. După ce a studiat şi observat cazul, Strange a decis, că a venit timpul pentru sancţiuni mai stricte.

Dezbaterea asupra maşinilor electronice de bingo, a ajuns până la Curtea Supremă de Stat. Curtea Supremă a decis într-unul din cazuri că aceste aparate sunt ilegale, însă declaraţia s-a oprit înainte de a spune dacă toate aparatele de jocuri de noroc sunt ilegale.

Strange va solicita legiuitorilor din Alabama, să înăsprească sancţiunile pentru cei care operează cu aceste aparate ilegale. Momentan, operarea acestor aparate este un delict, însă Strange dorește să mărească pedeapsa.

În cursul anului trecut, au existat mai multe raiduri pentru a găsi operatori de aparate ilegale, în statul Alabama. Strange a făcut public luni, 14 ianuarie, faptul că doreşte înăsprirea sancţiunilor, însă câţiva parlamentari au declarat că nu doresc acest lucru, până când nu se ştie sigur, dacă, aceste aparate sunt sau nu legale.