Nevada îşi revine după scăderea din noiembrie

ianuarie 14, 2013 in Gambling, Gambling America, Stiri

Statul Nevada s-a lăudat cu o revenire în industria gamingului, pentru cea mai mare parte a anului 2012, însă ritmul a fost încetinit în luna noiembrie a anului trecut.

După ce au experimentat două luni consecutive creşterea veniturilor, cazinourile din Nevada au simţit o scădere de 11%, faţă de aceeaşi perioadă a anului 2011.

Las Vegas Strip a cunoscut cea mai mare scădere în noiembrie 2012, cu un procent de 13%, până la 432 de milioane $. Las Vegas Strip fusese într-un progres constant în timpul anului 2011, după revenirea de după recesiunea economică din anul 2008.

Regiunea Reno nu a fost însă la fel de afectată de scăderea câştigurilor, acestea scăzând doar cu trei procente, până la 37 milioane de dolari. South Lake Tahoe a cunoscut o creştere majoră în industria jocurilor de noroc din SUA, câştigurile sărind până la 18 milioane $, aceasta însemnând o creştere cu aproape 27%.

În luna decembrie, analiştii se aşteptau ca cifrele să se echilibreze din nou, Nevada fiind una dintre principalele atracţii turistice pe timpul vacanţelor. Populaţia oraşului Las Vegas, în Ajunul Crăciunului, fiind depășită ca număr de locuitori doar de orașul New York.

Odată cu noul an, Nevada speră sa dea lovitura în industria gamingului, cazinourile online fiind prioritatea absolută.