SUZO-HAPP CU O LUME PLINĂ DE SOLUȚII LA ENADA RIMINI

martie 29, 2013 in Stiri

Suzo-Happ a expus la standul unui vechi partener – Comestero

Suzo-Happ și-a demonstrat din nou angajamentul față de piețele locale de gaming expunând la ENADA Rimini din Italia care a avut loc între 12 și 15 martie.  Suzo-Happ are o prezență puternică în Italia, în special datorită vechiului său parteneriat cu Comestero.

Fiind cea mai mare componentă globală a jocurilor de noroc și cel mai mare furnizor de piese de schimb, operatorii descoperă la Suzo-Happ din ce în ce mai multe soluții pe care le pot integra în aparatele lor de jocuri de noroc. Printre acestea se numără boxele, ramele pentru introducerea monedelor, iluminarea laterală și butoanele de apăsare.  Este normal ca Suzo-Happ să dețină soluțiile potrivite pentru piața plăților cu monede, din moment ce sunt specialiști în rezervoare de monede (hopper). Flow Hopper este răspunsul perfect pentru administrarea plăților cu monede. Noul container colorat simbolizează noul protocol AES și este adaptat pentru noua gamă de manevrare a monedelor Comestero AES. Flow Hopper este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni de conteinere.

Gama de fețe de la Suzo-Happ oferă iluminare de top ideală atât pentru AWP-urile din piața Comma 6a dar și pentru VLT-urile din piața Comma 6b. Printre acestea se numără Celebration Topper, Ellipse Topper și  Xenon LED Topper.