Japonia va avea legislație de gambling până la finele lui 2013

iunie 15, 2013 in Stiri

Japonia dorește să legalizeze gamblingul si este aproape sigur că guvernul nou instaurat va avansa încet dar sigur în direcția reglementării gamblingului în Japonia.Spre sfârșitul acestui an, un proiect de lege pentru gambling va fi înaintat parlamentului nipon, proiect care o dată trecut, va pava drumul către construcția mega resorturilor.

De-a lungul anilor au existat multe zvonuri în țară care spuneau că gamblingul va fi legalizat curând, dar guvernul curent dorește să încurajeze stimularea economiei și vede gamblingul ca o metodă de a face acest lucru.

Japonia are potențialul de a deveni una dintre cele mai mari destinații de gambling din lume în afară de Macao, prevăzându-se un potențial pentru o cifră de afaceri anuală de $100 de miliarde de dolari, o dată ce industria isi va revenii. Numai cu ajutorul a două cazinouri, unul în Tokyo și altul în Osaka, care se pare că vor reprezenta faza de început a gamblingului din Japonia, se așteaptă ca veniturile să crească cu 10 miliarde $.

Sustinatorii gamblingului arata spre Singapore, unde cele două cazino resorturi de aici au adus un venit cumulat de aproximativ 5,3 miliarde de dolari SUA în 2012.

Având în vedere faptul că Japonia are o populație de peste 120 de milioane de locuitori, mulți suporteri ai legalizării gamblingului sunt de părere că acest lucru îi va încuraja pe japonezi să stea acasășisă-și cheltuie banii în cazinourile din țară și nu vor mai călători în alte locații.