APEX gaming selectează laboratoarele de teste BMM pentru aprobările din America Latină

iulie 20, 2013 in Exclusiv, Gambling America, Stiri

Peste 60 de noi jocuri în 3 cabinete separate sosesc în America Latină.

APEX gaming este mândru să anunțe că a ales laboratoarele de teste BMM să furnizeze aprobările de service pentru jocuri în America Latină. Recentul succes de la expoziția de gaming FADJA din Peru a demonstrat potențialul uriaș a lui APEX gaming în America de Sud. APEX gaming și-a dovedit în totalitate acceptarea jucătorilor și valoarea distractivă, atingând o coardă sensibilă a  jucătorilor din America Latină.

Compania austriacă APEX gaming a folosit serviciile laboratoarelor de teste BMM de mulți ani în Europa. Această relație de business de succes a fost determinantă în alegerea lui BMM. Dl. Max Pessnegger, CTO la APEX gaming, subliniază importanța deciziei de afaceri explicând, “America Latină este o piață cheie pentru APEX gaming. Combinația noastră de jocuri incitante și distractive ambalată în cabinetele premium ne face să ieșim în evidență ca un potențial partener preferat pentru operatorii de acolo. Feedback-ul jucătorului din Peru a fost excelent. Astfel, noi investim pentru a aduce APEX în America Latină. Aprobările sunt cheia. Mai mult de șaizeci de jocuri din trei selecții diferite și, de asemenea, în trei versiuni diferite de cabinet trebuie să fie aprobate. Ne punem încrederea în laboratoarele de teste BMM bazându-ne pe serviciile excelente ce le-am primit aici, în Europa. În plus, feedback-ul primit este că BMM s-a dovedit a fi cel mai bun laborator de testare din America Latină în prezent. Combinația dintre propria noastră experiență, plus pozitia permanent superioară a BMM în America Latină a făcut din laboratoarele de teste BMM alegerea clară pentru noi.”

APEX gaming va prezenta trei selecții de jocuri diferite pentru aprobare inițială în Peru, Panama și Chile. Cele două selecții de jocuri sunt “Multi Magic Classic ” și “Red Hot Fruits XXL”, care vor fi însoțite de cel mai recent “Multi Magic VI”. Clienții vor avea în curând posibilitatea de a alege între două cabinete verticale – Dual Slim Line și fratele său mai mare, Pinnacle. Pinnacle SL reprezintă vârful de gamă de soluții premium. Toate cabinetele conțin cea mai bună alegere a componentelor, precum și tehnologia patentată APEX. Dl Pessnegger continuă, “Avem o reputație excelentă în ce privește funcționarea aparatului. Acest lucru este esențial având în vedere popularitatea noastră printre jucatori. Modul în care se mențin componentele noastre reci în mașinile noastre de joc, când sunt în funcționare continuă este încă un alt adevărat punct forte unic. Funcționarea aparatului garantează satisfacția jucătorului și joacă un rol vital în veniturile operatorului. Aici ne-am dovedit superioritatea de mulți ani. Noi credem că acest lucru va juca, de asemenea, un rol decisiv în diferite climate din America Latină “.

Dl. Alex Haberl, Directorul de Dezvoltare a Afacerii la laboratoarele de teste BMM Europa, este extrem de mulțumit de încheierea acestui contract, comentând: “APEX gaming are o reputație excelentă în industrie. BMM înțelege procesul de selecție al lui APEX și apreciază încrederea APEX acordată laboratoarelor de teste BMM pentru a furniza servicii de aprobare în America Latină “.