IGT are un succes mare pe piața de VLT-uri a loteriei din stat din Oregon (S.U.A.)

iulie 12, 2013 in Exclusiv, Gambling America, Stiri

International Game Technology (IGT), unul dintre liderii mondiali în divertisment de tip casino gaming şi în tehnologie de sisteme, a anunţat că în 2014 societatea va furniza 1500 de terminale de loterie  tip VLT pentru loteria de stat din Oregon.

“Suntem încântați de succesul IGT pe piaţa loteriei de stat din Oregon. Acest lucru dovedeşte angajamentul companiei noastre de a oferi clienților din întreaga lume tehnologie inovatoare şi de încredere combinată cu servicii excelente şi suntem extrem de mândri de acest lucru”, a spus Eric Tom, vice-președinte executiv cu rol în vânzările globale ale IGT.”Apreciem încrederea pe care loteria de stat din Oregon o are în IGT şi aşteptăm cu nerăbdare ca parteneriatul nostru să continue mult timp de acum înainte, dar şi oportunităţile enorme pe care le oferă această piaţă.”

Produsele VLT fabricate de IGT vor include cele mai recente generaţii de produse, care oferă platforme video avansate sau AVP, ce vor conferii loteriei o capacitate de sistem (G2S) de jocuri complete.

IGT este acum capabil să ofere biblioteca cu teme de jocuri care a câştigat premiul AVP, ce va fi implementată pe piaţa loteriei din Oregon pe protocolul G2S, astfel încât jocuri precum Golden Goddess, Shadow of the Panther și Siberian Storm sunt acum o realitate pentru baza de clienți ai loteriei. Pokerul va fi de asemenea pe listă, venind cu un plus de emoţie pentru jucători, pe lângă cea oferită de terminalele de loterie.