New Jersey emite primele două licențe online

octombrie 19, 2013 in Stiri, Wog

Companiile Boyd Gaming și MGM Resorts au primit licenţe de operator pentru a putea oferi jocuri de noroc online în New Jersey. Primii doi operatori care au primit aceste licenţe vor folosi deopotrivă ca furnizor de jocuri de noroc online în stat compania bwin.party.

Boyd Gaming care va folosi proprietatea lor Borgata Hotel Casino ca bază de licenţiere a declarat, “Borgata şi bwin.party urmăresc în mod agresiv obiectivul comun de a fi printre primele companii care vor lansa jocurile de noroc online în acest stat.” declarație făcută de Tom Ballance, Preşedinte şi Director de Operațiuni la Borgata.

New Jersey, care a stabilit ziua de 26 noiembrie ca dată la care companiile pot începe să ofere jocuri de noroc online, va emite cu siguranţă și mai multe licenţe în săptămâna următoare.

New Jersey a legalizat jocurile de noroc online în februarie 2013 și potrivit firmei de cercetare H2 Gambling Capital, se aşteaptă ca până în 2017 afacerea jocurilor de noroc online să devină un business de 7,4 miliarde dolari în SUA. Nevada şi Delaware sunt alte două state care permit pariurile online.