Adelson vrea să bombardeze Iranul

noiembrie 8, 2013 in Exclusiv, Gambling, Gambling America, Stiri

Șeful lui Las Vegas Sands, Sheldon Adelson are o soluţie simplă la problema Iranului, și anume să arunce o bombă nucleară în deşertul iranian, ca un avertisment pentru ca aceștia să înceteze să tragă de timp în ceea ce privește negocierile. Dacă acest lucru nu va funcţiona, atunci guvernul SUA ar trebui să atace nuclear Teheranul.

Vorbind la un forum al Universității Yeshiva, susţinătorul Partidului Republican, care este clasat pe locul 12 în topul celor mai mai bogați oameni din America cu o avere estimată la 34 de miliarde de $, a ridiculizat eforturile de negociere cu  iranienii şi a sugerat armatei SUA că ar trebui să arunce o bombă nucleară în părţile de deşert ale ţării, ca foc de avertisment.

Miliardarul a fost întrebat de moderator, Rabinul Shmuley Boteach, ce părere are despre negocierile dintre Statele Unite şi Iran. “Ce avem de negociat?” a răspuns Adelson. Apoi Preşedintele lui Las Vegas Sands a continuat să explice strategia sa cu bombardamentul, care le-ar arăta iranienilor că SUA este serioasă.