Potențialii cumpărători ai lui Atlantic Club ar fi trebuit să liciteze până la 18 noiembrie

noiembrie 20, 2013 in Gambling, Gambling America, Stiri

Săptămâna trecută, declararea falimentului lui Atlantic Club a ajuns în fața unui judecător, care a hotărât că orice companie care dorește să plaseze o ofertă de cumpărare a cazinoului, trebuie să procedeze astfel până la data de 18 noiembrie.

Conform lui pokernewsreport.com nu este încă cunoscută compania care va găsi actele cazinoului sub pomul de Crăciun pe 25 decembrie, dar oricare ar fi aceasta, ea va avea probabil și ciorapul de Crăciun încărcat cu bunătăţi. Aceste bunătăți vor veni sub forma unei oportunități de a obţine permisul de operator de site cu regim de jocuri de noroc online pentru New Jersey. Deşi noul proprietar va rata data de lansare iniţială, 26 noiembrie, nu există nimic care să excludă ca proprietarul să lanseze eventual o platformă de jocuri de noroc şi de poker online la o dată ulterioară. Oricare potenţial nou proprietar care a luat în considerare prezentarea unei oferte, a făcut-o probabil având în minte licenţierea pentru pariuri pe internet.

Atlantic Club datorează în prezent peste 3,5 milioane $ pentru servicii legate de operațiuni de funcţionare şi aproape 1,5 milioane dolari în taxe legale de funcţionare, spune presa din Atlantic City. Dar cel mai mare creditor al acestuia este planul de pensii stabilit pentru proprii angajaţi, cu un total care nu este cunoscut, dar se speculează că ar fi în jur de 30 de milioane de dolari.

Numărul acestor angajaţi ajunge în prezent la 1.660, iar judecătorul Burns a decis că banii vor fi distribuiți lucrătorilor în timpul procedurii de faliment (Capitolul 11). Judecătoarea a hotărât, de asemenea, că orice taxe datorate vor continua să fie plătite de cazino. În luna octombrie 2013, Atlantic Club a cunoscut o creştere a veniturilor din jocuri de noroc de aproximativ 11%, dar încă raportează o pierdere din operare de peste 7 milioane de dolari. Au fost emise notificări pentru angajaţi, care spun că de la 1 ianuarie cazinoul își va închide porţile, dar aceste notificări sunt o cerinţă legală în timpul acțiunii de faliment.