În New Jersey veniturile din zona online sunt mai mici decât cele așteptate

ianuarie 26, 2014 in Gambling, Gambling America, Stiri, Wog

Cele mai recente cifre din gambling în New Jersey au fost lansate de Divizia de Implementare a Gaming-ului New Jersey și includ primele rezultate înregistrate de jocurile de noroc online de la 21 noiembrie 2013 până la sfârşitul lunii decembrie. Venituri online pentru această perioadă au fost de 8,4 milioane de dolari, mai mici decât cele mai multe aşteptări care estimau 10 milioane de dolari, cei șase operatori din Atlantic City care operează în prezent on-line, au arătat că cea mai mare cotă de piață a mers la Borgata, care a înregistrat venituri online de 3,75 milioane dolari, reprezentând 44% din totalul pieţei. Acest lucru se potrivește cu rezultatele obținute de Borgata din afacerile sale land-based, care s-au bucurat de o cotă de piaţă de 22% din actualele venituri din jocuri de noroc ale statului în valoare totală de 2,86 miliarde dolari, venituri ce au înregistrat un record în scădere.

2013 va fi amintit ca anul în care Atlantic City a văzut cum veniturile sale din jocuri de noroc s-au prăbușit sub 3 miliarde de dolari, pentru prima dată de când jocurilor de noroc au luat start în stat, în 1991. Rezultatele pentru jocurile de noroc online “sunt aproximativ așa cum ne-am aşteptat, şi având în vedere că tehnologia are încă toane, suntem foarte mulțumiți cu privire la acestea” a declarat Tom Ballance, Președinte și Șef pe Operațiuni în Borgata.

Caesars Interactive NJ care are licență de operare pentru jocurile online pentru Bally’s AC şi Caesars, a fost al doilea actor de pe această piață cu venituri de 2,38 milioane dolari. Analiştii se aşteaptă ca piața online să crească anul acesta, pe măsură ce se vor reduce problemele tehnice, iar cazinourile vor înteții campaniile de marketing. Cele mai multe predicții pentru jocurile de noroc online din New Jersey pentru întregul an 2014 sunt de 170 – 200 milioane dolari, dar analiştii spun că aceste estimări par totuși destul de mari, având în vedere cifrele recente.