APEX gaming câștigă mult râvnitul premiu ‘Golden Dice’

martie 7, 2014 in Exclusiv, Gambling, Gambling Romania, Stiri

Recunoaştere pentru “investiţii şi creșteri constante în R + D pentru dezvoltarea de jocuri noi pentru piaţa europeană”

Echipa de la APEX gaming a avut motiv special pentru a sărbători anul acesta la ICE. Pentru a încununa o expoziție de succes, pentru introducerea de inovaţii în domeniul jocurilor de noroc, sloturi multiplayer şi mobile, APEX gaming a fost recompensată cu râvnitul premiu ‘Golden Dice’.

Dezvoltând jocuri ce acoperă în totalitate spectrul de divertisment a fost punctul de referință   pentru succesul continuu al companiei APEX. Acest lucru a fost recunoscut de revista europeană de top dedicată jocurilor de noroc ‘EUROPEAN CASINOS-The Elite’, ai căror reprezentanți, Pedro Galindo și Carlos García – în timpul evenimentului ICE, i-au acordat lui APEX gaming premiul mai sus menționat.

Fondatorul şi CEO-ul lui APEX gaming, Domnul Johannes Weissengruber, a acceptat personal acest premiu şi a comentat, “Acest lucru a încoronat într-adevăr timpul petrecut de noi aici, în Londra. Totul se învârte în jurul jocurilor. Faptul că am fost recunoscuți pentru investiţiile constante, pe termen lung, efectuate în sectorul de jocuri subliniază dăruirea şi pasiunea pe care le avem pentru afacerea noastră. Selecția noastră de jocuri continuă să crească, şi din nou, jocurile noi au fost foarte bine recepționate. Vom continua să extindem modurile în care jucătorii se pot bucura de jocurile noastre, jocuri precum aparatele de sloturi Pinnacle, noul nostru APEX Player Station mutiplayer sau online / mobil / tabletă de gaming datorită sloturilor APEX Mobile. Iar viitorul, se arată de asemenea, foarte strălucitor”.