Să vă așteptați la mai mult de la VNE la expoziția ENADA

martie 18, 2014 in Exclusiv, Gambling, Gambling Europa, Stiri

Veniți şi vedeți noua direcţie de sisteme pentru aparatele de schimb

VNE este lider de piață pentru aparate de schimb pe piaţa italiană a jocurilor de noroc – pentru ambele segmente, NewSlot şi VLT. Designul minunat, se concentrează pe securitate, pe cerinţele pentru longevitate – împreună cu cele mai bune servicii pe care piaţa le poate oferi. Acestea toate sunt pe bună dreptate, aşteptări pe care liderul de piaţă VNE le îndeplineşte. Această echipă tânără, inovatoare a revoluționat aparatele de schimb şi este într-adevăr cu un pas înaintea concurenței.

Afacerile se schimbă în Italia şi VNE se schimbă alături de ele. Un aparat de schimb VNE poate oferi mult mai mult. Acesta poate fi văzut într-adevăr ca un adevărat sistem complet. Exemplele abundă: software-ul le permite operatorilor să monitorizeze şi să gestioneze aparatele lor de schimb VNE online, în timp real. Accesarea aparatelor poate fi modificată în mod similar, online. Operatorii au acces la personalul de serviciu VNE 24/7 pentru orice tip de întrebări. Clienţii VNE beneficiază de biometrie, facilităţi de divertisment şi multe altele. Astfel, a venit timpul să transmitem și mai clar de ce VNE iese în evidenţă ca fiind cea mai bună opțiune. Piața trebuie să înteleagă beneficiile achiziționării unui sistem de aparate de schimb față de simpla cumpărare a unui aparat de schimb. Investiți într-un sistem VNE, este o investiţie pe termen lung cu amortizare excelentă, și cu toate beneficiile sistemelor pe termen lung.

Pentru a demonstra această poziţie împreună, pentru a asigura investițiile pe termen lung în schimbarea sistemelor de aparate de schimb cu unele de cea mai bună calitate posibilă, lui VNE i se vor alătura cei mai mari şi cei mai respectați furnizori de componente – Merkur Gaming, Cashcode, JCM, NRI, Money Controls, Suzo-Happ – care vor expune soluţiile lor, la standul VNE. Şi pentru a sărbători cea mai bună ofertă a pieței, VNE invită oaspeţii să li se alăture la petrecerea ce va avea loc la standul lor, în fiecare zi de expoziţie între prânz şi orele 18.00, cu mâncare bună, băuturi şi muzică.

ENADA va avea loc în Rimini, Italia, între 19 și 21 Martie.