Wynn aduce un cazinou de 1,6 miliarde de dolari în peisajul din Boston

ianuarie 23, 2015 in Gambling, Gambling America, Stiri

Ediția online a lui Las Vegas Sun a anunțat că mogulul cazinourilor, Steve Wynn, a promis în prima sa apariție publică în Massachusetts de la câștigarea licenței de gambling pentru zona lucrativă din Boston, că resortul de 1,6 miliarde de dolari pentru zona de lângă apă a portului Everett va aminti de “mărețele hoteluri” de altădată, oferind cele mai mari camere de hotel din afara Las Vegasului și alte facilități de lux.

Wynn Resorts a câștigat în septembrie 2014 singura licență de gambling disponibilă pentru regiunea Bostonului, una din cele până la trei licențe de cazino-resort autorizate de legiuitorii statului. Compania, care speră să deschidă resortul până în anul 2017, a finalizat de curând achiziționarea terenului destinat plasării cazinoului cu suma de 35 de milioane de dolari. Terenul pe care se afla un fost combinat chimic va necesita reabilitări de mediu în valoare de 30 de milioane. Wynn speră să înceapă curățarea acestuia în primăvara lui 2015.

MGM Resorts International construiește un resort de 800 milioane de dolari în Springfield, în timp ce Penn National Gaming investește 225 de milioane în extinderea pistei de curse de cai din Plainville cu o sală de sloturi.