Se doreste ca zona de gambling din estul indepartat al Rusiei sa devina urmatorul Macao

ianuarie 26, 2015 in Despre noi, Gambling, Gambling Asia & Oceania, Stiri, Wog

Mult asteptata zona de gambling, propusa pentru a atrage turistii si asiatici bogati in zona estica a Rusiei incepe sa prinda contur, investitia se anticipeaza a se cifra la $2,2 miliarde.

Guvernul din Rusia a decis inca din 2009 sa construiasca o zona destinata gamblingului in regiunea Primorye, dar abia in 2013 investitorii au decis ca este momentul sa demareze proiectul.

Acum se pare ca proiectul avanseaza cu rapiditate. The First Gambling Company of the East, planuieste sa deschida portile primului hotel si cazinou in luna May, CEO-ul John Wang a declarat la o intalnire cu reprezentantii guvernului regional: ” avand in vedere locatia favorabila a orasului Vladivostok, suntem siguri ca zona de gambling poate devenii urmatorul Macao”.

Situata la doar 50 de km distanta de capitala regiunii Vladivostok si la numai cateva ore de zbor fata de Tokyo, Seul si Beijing, noua zona de gambling are potentialul necesar pentru a atrage jucatori din toata Asia precum si din Rusia.

Conform declaratilor lui Alexander Chkheidze, seful companiei care se ocupa de acest proiect din partea statului, guvernul regional a semnat deja intelegeri privind investitia a nu mai putin de $1,4 miliarde cu NagaCorp din Cambodgia, Melco International Development din Hong Kong.

Inca doua intelegeri privind investitia a $799 milioane  urmeaza a fi semnate  cu Royal Time Group- companie care deja se bucura de succes in orasul Azov, singurul loc din Rusia unde exista jocuri de  noroc legal, si The First Gambling Company of the East, a adaugat Chkheidze.

De asemenea Royal Time Group si NagaCorp, planuiesc sa inceapa constructia la proprile complexe Hotel-Casino.

Zona de gambling Primorye va gazdui 16 hoteluri cu cazino, pe o suprafata de 620 hectare. De asemenea vor mai exista un yacht club, piste de ski, centru de expozitii, plaje si altele.

Guvernul din Rusia a scos gamblingul in afara legii in 2009, oferind posibilitatea organizarii jocurilor de noroc in patru zone special destinate. Orasul Soci, unde s-a tinut ultima Olimpiada de iarna, precum si nou anexata Crimea au fost trecute  pe lista zonelor de gambling la finele anului trecut