Un ICE care nu va fi uitat prea ușor: Suzo-Happ și-a celebrat cei 60 de ani de activitate

februarie 18, 2015 in Exclusiv, Gambling Europa, Stiri

Ediția din acest an a lui ICE Tottaly Gaming a fost una memorabilă pentru Suzo-Happ deoarece și-a celebrat cea de-a 60-a aniversare. Standul lor a avut un design special pentru vizitatori. Pentru ca aceștia să aibă o imagine clară a acestui interval de timp a fost realizată o incursiune în cei 60 de ani de istorie ai companiei. Petrecerea Suzo-Happ de la Cazinoul Hippodrom din Piața Leicester a Londrei a fost un prilej de  a celebra alături de clienți și colegi din toată lumea.

Suzo-Happ este distribuitorul global pentru un număr mare din ”cei mai buni” furnizori. Transact este numele industrial pentru imprimante, iar cu sistemul Epicentral, operatorii pot să le utilizeze excelent în activitățile promoționale. ELO, evident, joacă un rol natural în soluțiile touchscreen, iar noul ecran mare și curbat reprezintă o descoperire în această tehnologie. Comesterogroup, parte din familia Suzo-Happ, a demonstrat calitatea validatorilor electronici de monede RM5 Evolution și RM5 HD, arătând munca de cercetare și dezvoltare care s-a investit în aceste produse pe parcursul a 30 de ani.

Echipa Suzo-Happ a prezentat soluțiile lor pentru mesele de joc live. Suzo-Happ este distribuitor global exclusiv pentru APEX iDROP – sistem revoluționar pentru acceptarea biletelor și banilor cash la mesele de joc live. Acum, operatorii au control complet și imediat al meniurilor, iar jucătorii nu trebuie să mai meargă până la caserie pentru a schimba bani în jetoane și invers. Suzo-Happ a anunțat un nou parteneriat global de viitor și a arătat publicului Shuffle King II (pentru poker) și Shuffle King 6 (pentru blackjack).

Bancnota de reciclare Bill-to-Bill este alegerea preferată a unui număr larg de aplicații din toată lumea. Gama PRO reprezintă soluțiile de etichete Suzo-Happ pentru piață care include CoinPRO, LightPRO, PowerPRO și VisionPRO. De asemenea, produsele realizate pentru partenerii pe termen lung precum Innovative Technology, MEI și ASSA primesc o atenție specială.

Incursiunea de 60 de ani în istoria Suzo-Happ s-a terminat cu o demonstrație a celor mai bune servicii oferite. Suzo-Happ oferă o mulțime de soluții pentru aparatele de joc și, în plus, are zeci de ani de experiență. Această experiență și cunoștință poate fi direcționată de Suzo-Happ într-o formă de integrare verticală. Asta înseamnă că Suzo-Happ poate să ofere componentele sale în parte asamblate din aparatele de jocuri sau chiar complet asamblate.

Harald Wagemaker, vicepreședinte executiv de vânzări și marketing pentru Jocuri si Casino pentru zona Europa-Orientul Mijlociu-Africa a explicat serviciile privind contractul de fabricație: ”Primim din ce în ce mai multe cereri din industrie pentru a asambla componentele pe care le producem astfel încât clienții să se focuseze doar pe propriile lor competențe de bază – adică jocuri și software. Acest lucru le oferă mai mult timp pe care îl investesc, la rândul lor, mai mult către clienții lor. Competențele noastre de bază acoperă toată gama de componente și, prin urmare, avem cunoștințe detaliate pentru a le integra cât mai bine. Așteptăm cu bucurie toate cererile pentru contracte de fabricație”. Wagemaker a concluzionat: ”A fost un ICE fantastic care ne-a oferit oportunitatea de a sublinia dedicația noastră pentru marketing-ul jocurilor globale în cei 60 de ani de existență. Mulțumim tuturor celor care au venit la standul și la party-ul nostru. A fost plăcerea noastră să vă vedem pe toți”.

ICE Totally Gaming este cel  mai mare târg de gaming din lume. În acest an s-a desfășurat la Londra în perioada 3-5 februarie.