Melcolot pătrunde pe piața georgiană a jocurilor de noroc

martie 29, 2015 in Exclusiv, Gambling Europa, Stiri

Compania chineză Melcolot este foarte aproape de a primi o licență în Georgia, ceea ce i-ar permite să își extindă serviciile de tip loto și nu numai și în regiunea Caucazului.

Ketevan Bochorishvili, ministerul adjunct al Economiei, a afirmat că subsidiara Melco International Development ar putea obține licența de operator de casino în următoarele două luni. Acesta ar fi primul proiect al companiei din China în Estul Europei.

Conform primelor informații, cazinoul ar urma să fie construit de Hotelul Millennium Biltmore, un proiect de 140 milioane de dolari, iar marea deschidere a ambelor stabilimente va avea loc în ianuarie 2016.

Tsui Che Yin, președinte și director non-executiv al grupului Melcolot, a declarat că noul proiect intenționează să atragă vizitatori din zona Mării Negre. Yin a adăugat, de asemenea, că proiectul este parte a unui plan mai mare care implica dezvoltarea altor stațiuni integrate și cazinouri din Europa, inclusiv un resort premium lângă Barcelona.

Grupul consideră că este “în interesul grupului și a acționarilor săi să-și diversifice activitatea și să urmărească în mod activ noi oportunități de afaceri pentru a păstra ritmul de creștere a Grupului.”