Proiect de extindere a resort-ului Lisboa Palace din Macao

iunie 18, 2015 in Gambling, Gambling Asia & Oceania, Stiri, Wog

În 2017 este prevăzută deschiderea unui parc tematic construit lîngă resort-ul Lisboa Palace din zona Macao Cotai. Proiectul costisitor în valoare de peste un miliard de euro va pune accent pe familie și va avea trei zone separate: parc de distracții, o plajă interioară și un centru de echitație.

Aceasta este doar o mică parte din ceea ce proiectul vrea să includă. Vor fi construite cinci hoteluri tematice, însă tema lor nu a fost dezăluită încă. Nu vor lipsi sălile de conferință și accesul la jocuri de noroc.

Totuși, construcția parcului se află într-un mic impas. Reprezentanții proiectului au anunțat că nu au primit încă tot terenul necesar. Din cei 200,000 metri pătrați solicitați s-au acordat doar 106,000, restul de 94,000 fiind încă nerevendicat.

Resort-ul Lisboa Palace din Macao este format în acest moment din cinci hoteluri de cinci stele, 1000 de aparate slot și 700 jocuri de masă, însă o dată cu deschiderea parcului tematic din Macao este de așteptat ca numărul clienților să crească.