Un cazino din America a fost declarat “cel mai bun loc în care să muncești”

august 11, 2015 in Gambling, Gambling America, Stiri, Wog

Cazino Arizona e locul în care orice om din industria jocurilor de noroc și-ar dori să lucreze. Locația deținută de Salt River Prima-Maricopa Indian Community a primit un premiu pentru locul cel mai bun de a lucra în cadrul evenimentului internațional Biz Awards 2015.

”Este o mare onoare de a primi o recunoaștere pentru cultura noastră de muncă de la Cazino Arizona. Datorăm mult acest succes angajaților noștri și suntem încântați că organizația noastră a fost recunoscută ca unul dintre cele mai importante locuri pentru ocuparea forței de muncă”, a declarat Ramon Martinez, director de relații publice al cazinoului.

În cadrul evenimentului din acest an, peste 250 de companii din 30 de țări acoperind diferite sectoare de afaceri au candidat la titlul de cel mai bun loc de a lucra. Criterile luate în calcul de juriu au fost: satisfacția angajaților, programele de mentorat, contractele de muncă flexibile, avantajele financiare și stilul de viață.

Cazino Arizona funcționează din 1998 și a primit laude pentru gama largă de opțiuni de divertisment, dar și pentru relația cu angajații săi. În prezent, cazinoul implementează un program de ucenicie denumit ”Căile spre succes” prin care noii angajați sunt ghidați în cariera lor.