A fost fiinalizata vanzarea Stan James Online catre Unibet Group

octombrie 1, 2015 in Despre noi, Gambling, Gambling Europa, Stiri, Wog

Unibet Group Plc a finalizat cumpararea companiei de gambling online, Stan James Group Plc, dupa ce a platit nu mai putin de 19 milioane llire sterline.

Stan James Group Plc va fi consolidat dpdv financiar, pretul vanzarii fiind stabilit tinandu-se cont de sumele datorate clientilor de catre Nordic OMX si pe care Unibet le va platii. Nu au fost incluse in tranzactie cele aproximmativ 90 de case depariuri localizate un UK si operate sub brandul Stan James,brand care se va pastra pe perioada tranzitiei.

Cu sediul in Gibraltar, Stan James este un operator de gambling online care ofera pariuri sportive, jocuri de casino si poker online pentru platformele mobile.Momentan clientii platformei  Stan James Online nu vor fi afectati de aceasta tranzactie urmand a se mentine operatiunile sub acelasi brand.

Listata la Nasdaq Stockholm, Unibet Group Plc detine trei branduri, Unibet – numele siteului, Kambi – operatorul de pariuri sportive si Maria – oferta de cazino si bingo. Unibet este unnul dintre cei mai mari operatori de gambling online din Europa avand inregistrati nu mai putin de 9 milioane de client in 100 de tari.