IGT lansează un nou site integrat

octombrie 9, 2015 in Gambling, Gambling America, Stiri, Wog

International Game Technology PLC a anunţat că a lansat noul site al companiei, www.IGT.com, pentru a-și demonstra poziţia de lider la nivel mondial şi pentru a îmbunătăţi felul în care vizitatorii percep afacerile companiei. Site-ul le oferă clienţilor, investitorilor si industriei o singură sursă de informaţii despre soluţiile de gaming de ultimă generație ale liderului IGT pentru toate canalele şi segmentele reglementate.

“Pe măsură ce eforturile noastre de integrare progresează, este o prioritate de vârf să ne asigurăm că părțile interesate pot conecta perfect cu organizaţia noastră,”, a spus Robert K. Vincent, Vicepreședinte Senior la IGT pe resurse umane și afaceri publice. “Site-ul aplică cele mai recente şi cele mai bune practici de web design pentru a ușura navigarea şi pentru crearea un design proaspăt, anticipativ, receptiv, care este uşor de vizionat de pe orice dispozitiv”.

Vizitatorii pot localiza informaţii rapid printr-un meniu simplificat de navigare care elimină mai multe clickuri. Meniul “Produse și servicii” prezintă portofoliul cuprinzător al companiei de soluţii şi servicii de gaming, loterie, segmente interactive, şi pariuri, în timp ce “Explorează IGT” oferă detalii despre corporație, investitori, cariere, şi informaţii orientate spre mass-media.

Noul site integrează strategic într-un singur loc fostele site-uri GTECH şi IGT, lucru care îmbunătăţeşte prima abordare a clientului IGT. Vizitatorii site-urilor vechi vor fi automat redirecţionați către site-ul nou.