Planuri pentru construcția celui de-al treilea cazino din Connecticut

octombrie 7, 2015 in Gambling, Gambling America, Stiri, Wog

Un al treilea cazinou tribal ar urma să apară în statul american Connecticut. Totul se află în acest moment în stadiul de planuri. Triburile Mashantucket Pequot și Mohegan au anunțat în mod oficial că sunt în căutarea unui loc pentru construcția noului cazino.

Proiectul nu a fost încă prezentat și acceptat de parlamentarii din Connecticut, însă în momentul în care planurile se vor concretiza, există semne că vor avea șanse să primească acceptul.

Mashantucket Pequot și Mohegan operează deja cazinouri concurente în statul american, însă sunt îngrijorate de scăderea veniturilor din gambling. În urmă cu o  lună, au realizat un parteneriat și doresc deschiderea unui nou cazino în centrul statului, în apropierea șoselei I-91. Ventiurile din jocurile de noroc au scăzut în 2014 sub 2 miliarde de dolari, în comparație cu 2006 când veniturile totale au fost de peste 3,2 miliarde de dolari.

Parteneriatul și planul celor două triburi vine și ca o reacție după ce MGM a anunțat că va deschide un nou cazino în 2018 în Springfield, Massachusetts, ceea ce le-ar afecta și mai mult veniturile.