Macao se pregătește de lansarea unui nou cazino: Louis XIII

noiembrie 18, 2015 in Gambling, Gambling Asia & Oceania, Stiri, Wog

Deși veniturile înregistrate în Macao se află într-un continuu declin în ultimul an, operatorii de jocuri de noroc continuă să investească în această zonă. Cel mai nou nume este Louis XIII, un cazino operat de Louis XIII Holdings Ltd, ce va fi lansat în vara lui 2016.

Operatorii au anunțat recent că lucrările la complexul din care va face parte și cazinoul sunt conform programului. În acest moment se amenajează interiorul cazinoului care va fi de tip boutique și sunt angajați instalatori.

Proprietatea este situată la granița Cotai – Coloane și a fost descrisă ca un complex cu un hotel de lux și locuri de divertisment. Inițial, cazinoul nu făcea parte din planuri, însă operatorii s-au răzgândit și au luat și această variantă în calcul. Cu toate acestea, prioritățile sunt de a construi un hotel și un restaurant de lux.

În plus, pentru a oferi jocuri de noroc, Louis XIII trebuie să găsească un partener licențiat care să dețină drepturile de operare a cazinourilor. Pînă acum, grupul nu a numit public încă un partener pentru jocurile de noroc.