Un nou pol de atracție în industria jocurilor de noroc: Rusia de Est

noiembrie 12, 2015 in Gambling, Gambling Asia & Oceania, Stiri, Wog

Piața jocurilor de noroc din Rusia s-a îmbogățit cu un nou cazinou, iar acesta e doar începutul. Tigre de Cristal Casino&Resort a fost deschis oficial marți, 10 noiembrie, în prezența a numeroși invitați, demnitari guvernamentali și oficiali ai companiilor partenere. Ceremonia a fost completată cu un party deschis publicului larg.

Neoficial, cazinoul a fost deschis pe 8 octombrie 2015 și e primul astfel de stabiliment deschis în partea de est a Rusiei. În Ținutul Primorie, din care face parte și Vladivostok, sunt plănuite construcția a alte șapte cazinouri, această zonă urmând să devină un nou pol de atracție în industria jocurilor de noroc.

Zona va include și stațiuni care sunt deja în curs de construcție și se estimează ca în 2022 vor fi angajați peste 20,000 de oameni ce vor gestiona 16 hoteluri, cazinouri, vile, restaurante, un club de yacht, pârtii de schi, teatre și alte operațiuni de divertisment.

Revenind la Tigre de Cristal, proprietarii resortului au anunțat  că toate camerele au fost rezervate deja pâna la finalul anului. Hotelul e compus din 121 camere: 10 apartamente, 73 de camere de lux și 38 de camere obișnuite. Resortul mai oferă servicii de SPA, centru de fitness, baruri și restaurante tematice. Cazinoul are 500 de aparate slot, 42 mese de joc și 25 mese pentru VIP.