Borgata renunță la o sală de concerte în favoarea unui uriaș complex acvatic

februarie 1, 2016 in Gambling, Gambling America, Stiri, Wog

Unul dintre cei mai mari operatori pe piața jocurilor de noroc din America își extinde afacerile. Borgata va renunța la sala de concerte ”Festival Park” din Atlantic City, iar în locul ei va construi un uriaș parc acvatic. În acest sens, operatorul a solicitat deja aprobarea autorităților.

Decizia a fost luată deoarece sala de concerte cu o capacitate de 5,000 de locuri nu a reușit să devină profitabilă. Pînă la momentul desfințării, pe această scenă au cântat și câteva trupe renumite precum The Killers, Southside Johnny și Willie Nelson.

Noul complex acvatic va fi întins pe o suprafață de 50,000 metri pătrați, iar piscina va fi construită pe o suprafață de 3,200 metri pătrați în aer liber și se dorește a deveni o facilitate de primă clasă oferită clienților cazinoului. Piscina va fi dotată cu buticuri cu mâncare, o cabină pentru DJ și mici cabane private.

Complexul acvatic va fi poziționat în spatele turnului principal al hotelului, care găzduiește, în medie, 1,150 de persoane, iar aprobarea pentru construcție e așteptată cel mai devreme în luna martie.