Veniturile Galaxy Entertainment Group scad mai puțin decât s-a anticipat pentru noile cazinouri

martie 14, 2016 in Gambling, Gambling Asia & Oceania

Bloomberg ne explică cum câștigurile pe al patrulea trimestru ale companiei Galaxy Entertainment Group Ltd. au scăzut cu 7% față de anul precedent, mai puțin decât declinul așteptat de analiști, ca urmare a deschiderii de noi resorturi în Macau anul trecut, a ridicat nivelul vânzărilor sale non-gambling și cota de piață a cazinourilor. Câștigurile ajustate înainte de dobânzi, taxe, depreciere și amortizare, sau EBITDA ajustată, a fost de 2,5 miliarde HK$ (322 milioane $), comparativ cu 2.36 miliarde HK$ estimarea medie a cinci analisti intervievați de Bloomberg. Acest venit a fost, de asemenea, mai mare decât cele 2,1 miliarde dolari HK$ câștigate în al treilea trimestru.

Veniturile de gambling din Macao au înregistrat cea de-a 20-a lună în stagnare în ianuarie, pe fondul încetinirii economice din China și a acțiunilor autorităților împotriva corupției care i-a determinat pe jucătorii VIP cu greutate să evite cel mai mare centru de gambling din lume. Cu toate acestea, declinul în masă a veniturilor din sectorul jocurilor de noroc s-a redus pe piață, operatori reorientându-se, pentru a atrage mai mulți turiști. Acțiunile companiei Galaxy au crescut cu 6,5% în acest an, făcând-o singura câștigătoare printre companiile de cazino-uri listate la bursa din Macao și cea mai bună performanță a indicelui bursier Hang Seng.

Proiectele noi au ajutat Galaxy la creșterea cotei sale de piață de venituri din jocurile de cazino de la mese până la 19% în al patrulea trimestru, de la 16% în al doilea trimestru, a scris într-o notă din 20 ianuarie, analistul Deutsche Bank AG, Karen Tang. Miliardarul său Președinte, Lui Che Woo a declarat că firma va înregistra o creștere stabilă, așa cum se dezvoltă în mod activ afacerile non-gaming, potrivit unui raport oferit de radiodifuzorul local, Teledifusão de Macau, în decembrie.

  • Galaxy declară dividende speciale de 0,15 HK $, plătibile în jurul datei de 29 aprilie
  • Intenționează să înceapă investigații pentru efectuarea de mai multe extinderi ale resortului în acest an
  • În 2015 veniturile au scăzut cu 29% până la 51 de miliarde de HK$
  • Planuiește să dezvolte un resort pe terenul din Hengqin, învecinat cu Macau