Trump Taj Mahal își redeschide camera de poker

mai 18, 2016 in Gambling, Gambling America, Stiri, Wog

După ce în luna februarie a anului trecut a renunțat la camera sa de poker, cazinoul Trump Taj Mahal din Atlantic City a redeschis, această secțiune.

Începând din această lună, se va putea juca din nou jocurile clasice de poker: no-limit hold’em, limit hold’em, stud, pot-limit Omaha, Omaha high-low și stud high-low.

Redeschidera celei mai cunoscute camere de poker din zona nord-estică a Americii are ca scop creșterea veniturilor din poker live. În 2015, cazinoul a înregistrat venituri de 31,86 milioane de dolari, în scădere față de 2014 (36,32 milioane de dolari) și 2013 (43.65 milioane de dolari). Ca o comparație, piața de poker live anuală din Nevada valorează aproximativ 120 milioane de dolari pe an.

Operatorii cazinoului au decis închiderea camerei de poker deoarece considerau că nu realizau un profit substanțial, cu toate că erau clasați pe locul 4 în topul veniturilor din poker live cu 3,57 milioane de dolari în 2014, după Borgata (19,87 milioane de dolari),  Bally’s (4.4 millioane de dolari) și Harrah’s (3.8 millioane de dolari).

Camera redeschisă va avea 48 mese de joc dedicate exclusiv pokerului și va fi a doua cea mai mare după cea care aparține de cazinoul Borgata.