IMPERIAL SLOTS ESTE CEL MAI BUN OPERATOR DE SĂLI DE JOCURI DIN AFARA BUCUREȘTIULUI ÎN ANUL 2017

decembrie 14, 2017 in Gambling, Gambling Romania, Stiri, Wog

Unul dintre cele mai interesante premii decernate în cadrul celui mai important eveniment de gală din industria de gambling, SĂRBĂTOAREA GAMINGULUI DIN ROMÂNIA, este premiul pentru CEL MAI BUN OPERATOR DE SĂLI DE JOCURI DIN AFARA BUCUREȘTIULUI ÎN ANUL 2017. Anul acesta premiul mult râvnit de mulți operatori a fost oferit, de revista CASINO INSIDE, companiei IMPERIAL SLOTS.

Compania premiată reprezintă un brand marcant și are o pondere însemnată pe piața jocurilor de noroc din România, deține peste 3000 de sloturi, desfășoară activitate în acest domeniu din anul 2004 și are sediul în Moldova în municipiul Fălticeni, județul Suceava.

Această firmă este una cu capital integral românesc și este condusă de o echipă tânără de management, care reprezintă forța motrică a companiei.

În cadrul firmei activează mai multe societăți comerciale, care au o extindere națională şi desfăşoară activități cu 72 de săli de jocuri aflate în București și în județele Suceava, Bacău, Vaslui, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Constanța, Hunedoara, Timiș, Alba, Iași, Neamț și Caraș-Severin. Pe lângă acestea compania mai desfășoară activități în mai multe zeci de puncte de lucru de interes secundar.

Firma moldoveană își desfășoară activitatea pe două segmente de activitate: exploatarea aparatelor de joc de tip slot machine și închirierea de rulete și aparate de joc.

Compania este organizată într-o mulțime de departamente și însumează împreună cu personalul sălilor de jocuri peste 400 de angajați!

În acest moment operatorul premiat își propune  extinderea bussines-ului dincolo de graniţele României, în special pe piaţa jocurilor de noroc din estul Europei, precum și în mediul online.

Toate acestea au făcut ca premiul pentru CEL MAI BUN OPERATOR DE SĂLI DE JOCURI DIN AFARA BUCUREȘTIULUI companiei IMPERIAL SLOTS.