Este posibil sa se legalizeze jocurile in provincia Meghalaya din India

ianuarie 22, 2019 in Gambling, Gambling Asia & Oceania, Stiri, Wog

Este foarte posibil ca in scurt timp sa vedem cazinouri in provincia Meghalaya din India. Conform informatilor furnizate de The Shillong Times, conducerea provinciei ia in considerare aprobarea legislatiei care sa permita construirea de cazinouri licentiate. Avand in vedere reticenta cu care autoritatile indiene privesc jocurile de noroc, este foarte posibil ca orice lege care priveste jocurile de noroc sa intampine o oarecare rezistenta. Se pare ca reprezentantii guvernului au declarat ca localnicii nu vor avea acces in cazinou.

Legislatia, pe care administratia din Meghalaya doreste sa o promoveze, este in stadiul incipient dar oficialii au declarat ca sunt foarte interesati sa demareze proiectul infiintand cateva departamente care sa se ocupe de acest aspect.

Totodata administratia trebuiie sa gaseasca solutii pentru a preintampina argumentele sociale, morale si religioase care vor venii impotriva construiri de stabilimente dedicate jocurilor de noroc.

Daca va fi aprobata, statul va adopta politici similare ca cele din Nepal si Sikkim. Localnicii nu vor avea acces , doar expatii si turisti straini.

Goa, Sikkim, Diu si Daman sunt singurele regiuni din India unde jocurile de noroc sunt legalizate.