Încep lucrările la MSG Sphere de lângă Las Vegas Strip

aprilie 8, 2019 in Gambling, Gambling America, Stiri, Wog

Echipamentele de construcție au fost mobilizate și au început săpăturile pentru arena MSG Sphere cu o capacitate de 18.000 de locuri, dezvoltat de The Madison Square Garden Co., pe o suprafață de 18 hectare dintr-o zonă de 63 de hectare, situată la est de hotelurile The Venetian și Palazzo.

Echipele s-au adunat pentru a începe lucrul la MSG Sphere, o clădire în formă de glob, care va avea aproape 110 metri înălțime, cu un diametru de 152 de metri. Locația este dincolo de Sands Avenue, între Manhattan Street și Koval Lane.

Se estimează că, în diferitele etape ale proiectului, vor fi angajați aproximativ 3.500 de lucrători locali, iar arena se așteaptă ca, odată finalizată (în anul 2021), să asigure 4.400 de locuri de muncă.

Clădirea va avea un panou de interior sferic, cu afișaj digital de 14.900 de metri pătrați, iar exteriorul va avea o suprafață programabilă de 53.900 metri pătrați.

Compania a promovat o tehnologie de sunet de ultimă generație cu care să doteze clădirea, care va include o transmisie a sunetului direcționată „sub formă de fascicul”, iar participanții vor simți vibrațiile sunetelor din registre joase printr-un sistem de pardoseală tactil, cu infrasunete.

O pasarelă pietonală de aproape 336 de metri va fi construit de la Sands Expo & Convention Center până la Sferă, și este planificată o nouă stație de tren Las Vegas Monorail.

Madison Square Garden a dezvăluit tehnologia Sferei la Radio City Music Hall din New York, în februarie 2018 și, de atunci, a plecat cu spectacolul la drum spre Londra, California de Sud și Las Vegas, într-un hangar din Aeroportul Internațional McCarran. Compania nu a oferit încă o estimare a costurilor pentru proiect.

Sursa: reviewjournal.com