Fundația Flutter se lansează în Spania pentru a promova incluziunea și a îmbunătăți viața comunităților defavorizate

mai 30, 2024 in Gambling, Gambling Europa, Stiri, Wog

Fundația Flutter, o organizație non-profit susținută de Flutter Entertainment, a fost lansată oficial în Ceuta, Spania.

Această inițiativă face parte din obiectivul global al Flutter de a îmbunătăți viața a 10 milioane de oameni până în 2030. Fundația își propune să abordeze inegalitățile și provocările sociale prin inițiative în domeniul educației, antreprenoriatului, dezvoltării tehnologice, promovării sportului și îmbunătățirii capacității de angajare.

Aceste eforturi fac parte din strategia de sustenabilitate a Flutter, Planul de impact pozitiv, care a fost introdus în 2022. Până la sfârșitul anului 2023, Flutter a raportat progrese în îmbunătățirea vieții a 1,5 milioane de persoane.

În ziua lansării sale, fundația a oficializat două acorduri-cheie în beneficiul Ceuta. În colaborare cu Ministerul Educației, Culturii și Tineretului, fundația va oferi 80.000 de euro sub formă de burse pentru studii STEM, sprijinind familiile defavorizate și promovând egalitatea de gen în carierele științifice.

În plus, în parteneriat cu guvernul din Ceuta, fundația intenționează să dezvolte inițiative menite să îmbunătățească incluziunea și calitatea vieții în oraș.