Marele premiu Powerball a ramas necastigat la extragerea de luni si depaseste 140 de milioane de dolari

mai 28, 2024 in Gambling, Gambling America, Stiri, Wog

Marele premiu al popularului joc de loterie Powerball este estimat la 143 de milioane de dolari sau 66,8 milioane de dolari ca opțiune în bani pentru următoarea extragere programată pentru miercuri.

Luni a avut loc cea mai recentă extragere a Powerball, populara loterie din America. Șansele de a câștiga marele premiu la Powerball sunt de 1 la 292,2 milioane și nimeni nu a fost suficient de norocos pentru a ghici corect toate numerele câștigătoare de la prima extragere a săptămânii.

La extragerea Powerball de luni au fost extrase bilele albe câștigătoare 9, 30, 39, 49 și 59, alături de bilelea roșie Powerball 21. Premiul cel mare estimat pentru ultima extragere a fost de 131 de milioane de dolari sau 61,2 milioane de dolari dacă se alege opțiunea cash.

Faptul ca nu a fost castigat jackpot-ului a permis ca acesta să continue să crească. Cu următoarea extragere Powerball programată pentru maine, 29 mai 2024, marele premiu este estimat la 143 de milioane de dolari. Dacă o persoană norocoasă ghicește corect toate numerele câștigătoare de la viitoarea extragere, poate, de asemenea, să încaseze o sumă forfetară în numerar care ar fi de 66,8 milioane de dolari.

Ultima dată când jackpotul de la Powerball a fost castigat a fost pe 6 mai 2024. Atunci, un jucător norocos de loterie din Florida a nimerit toate cele șase numere extrase. Valoarea jackpot-ului a fost de 214,9 milioane de dolari, o sumă uluitoare. Alternativ, norocosul câștigător avand opțiunea de a încasa o sumă forfetară de 100,1 milioane de dolari care îi va schimba viața.