Senatorul de Hawaii doreste introducerea gamblingului online

ianuarie 27, 2017 in Gambling, Gambling America, Stiri, Wog

Senatorul de Hawaii, Will Espero, a completat de curand legea cu numarul SB677, care poate legaliza pokerul online pe teritoriul statului.
Hawaii prin comparatie cu alte state din SUA nu detine nici un fel de stabiliment de jocuri de noroc land based.
Cu toate acestea, Espero a declarant ca “zeci de mii” de Hawaiieni trimit “zeci de milioane” de dolari in afara statului jucand online pe site-uri ilegale.
Noua lege va reglementa si Hawaii Internet Lottery and Gaming Corporation, va directiona veniturile din pokerul online catre scolile publice si Universitatea din Hawaii precum si alte programe.
Desi legea va permite unui mare numar de jocuri de cazinou sa fie jucate online, pe teritoriul statului, totusi vor ramane in afara legii pariurile online. Legea va reglementa si varsta minima de 19 ani ca minim obligatorie pentru a accesa platforme online. Noua legislatie va permite statului Hawaii sa intre in parteneriate cu alte state pentru a organiza jocuri online.
Alte state din SUA iau in considerare introducere pokerului online, New York, California, Michigan, Pennsylvania, Massachusetts si Washington. Pennsylvania este considerat a fii statul cel mai avansat in cursa pentru legalizarea jocurilor de casino online.