Încă o lună proastă pentru Macao: veniturile sunt tot în scădere

mai 11, 2015 in Gambling, Gambling Asia & Oceania, Stiri, Wog

Macao e într-o continuă criză și a înregistrat încă o lună cu venituri în scădere pe piața de gambling. În aprilie s-au încasat doar 2,4 miliarde de dolari de la jucători, ceea ce înseamnă cu 40% mai puțin față de suma încasată în aprilie 2014.

Veniturile din gaming în Macao se află într-un continuu picaj în ultimele 11 luni: în această perioadă s-a înregistrat pierderi totale în valoare de 37% comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent.

Macao are 35 de cazinouri plus încă câteva aflate în curs de construcție, dar există deja o preocupare printre operatori legată atât de faptul că piața se află în scădere, cât și de faptul că nu va mai reuși pentru mult timp să depășească Nevada în topul veniturilor

Cele mai mari venituri anuale înregistrate de Macao s-au înregistrat în 2013, an în care regiunea din China a declarat venituri de 45,2 miliarde de dolari. Totuși, picajul înregistrat în ultimele luni reprezintă un motiv de îngrijorare. Dacă se va menține ritmul, în curând veniturile vor fi comparabile cu cele înregistrate în Nevada sau chiar mai mici. Un lucru cert este faptul că pragul la care s-a ajuns în 2013 nu va mai fi atins prea curând.